Back to All Events

Van jobhop naar topjob programma


En nu...ga ik het helemaal anders doen!

Bekruipt jou ook wel eens het gevoel; ik ga het helemaal anders doen. Een gevoel van onvrede hebben we allemaal wel eens. Maar als het terug blijft komen is er werk aan de winkel. Misschien zit je niet op je plek in je huidige baan. Je hebt het gevoel dat je jezelf niet kunt ontplooien of dat je continu op je tenen moet lopen. Misschien denk je er zelfs wel over om ontslag te nemen. Maar je wilt ook geen jobhopper worden. Je voelt dat het tijd is voor verandering maar vind het moeilijk om bestaande zekerheden op te geven. En eigenlijk weet je ook niet precies wat je wilt of waar je écht goed in bent. Hoe kom je daar nu achter?
 
De eerste stap is om voor jezelf helder te krijgen wat je écht voldoening geeft, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Voor die zoektocht is lef, daadkracht en zelfvertrouwen nodig. Om succesvol invulling te geven aan je hernieuwde plannen is het vervolgens zaak om ook je positionering aan te passen. Zo creëer je zelf kansen in plaats van af te wachten tot ze zich voordoen.

Een goed doordacht plan en een veilige omgeving om te sparren kunnen je daarbij ondersteunen. Misschien heb je daar tot nu toe geen tijd voor gehad of weet je niet precies hoe je dat kunt aanpakken. Goed nieuws! Op 12 februari 2018 starten we met een programma van 3 maanden dat je helpt bij het zetten van die eerste belangrijke stap: serieus werk maken van je zoektocht. Het leuke is dat je hiermee vanaf elke gewenste (werk)plek aan de slag kunt samen met andere deelnemers die je input en feedback geven.
 
Wat levert het je op?
Antwoorden, duidelijke keuzes die je met zelfvertrouwen maakt, een hernieuwd (actie)plan voor de toekomst en een profiel dat daar naadloos op aansluit. Je neemt afscheid van het gepieker en gestress en bouwt zelfverzekerd én relaxed verder aan je toekomst.

Je gaat aan de slag met:

 • Ontmaskeren: opnieuw kennismaken met jezelf
 • Met de billen bloot: eerlijk kijken naar jezelf
 • Nu hoor je het eens van een ander: anderen over jou
 • Een kijkje in de glazen bol: doelen en toekomst
 • Ja maar: belemmeringen in kaart
 • Doorbreek de cirkel: dilemma’s overwegen en keuzes maken
 • Roddel en achterklap: imago en beeldvorming
 • Hoe wil je dat anderen jou (gaan) zien?
 • Greatest hits: jouw onderscheidende verhaal
 • Je digitale voetafdruk: Evalueren van je (online) personal brand
 • Het is net werken: Evalueren van je offline personal brand

Hoe ziet dat eruit?
Als deelnemer aan het ‘van jobhop naar top job’ programma ga je drie maanden aan de slag met het helder krijgen van je doelen en je positionering. Het programma bestaat uit 11 thema’s, elk met een aantal uitdagende zoekvragen. Wekelijks komt er een nieuwe zoekvraag beschikbaar in een afgeschermde virtuele community. Je kunt hier zelf op elk gewenst moment aan werken, overleggen met andere deelnemers en vragen stellen. Uiteraard zijn wij tussentijds beschikbaar voor feedback en ondersteuning. Soms is het lastig om in je eentje een antwoord te vinden. Daarom kun je tijdens wekelijkse virtuele meetings live met andere deelnemers over de zoekvragen sparren.
 
Deelname aan het ‘van jobhop naar top job’ programma is €97 per maand inclusief BTW. Dit is inclusief:.

- toegang tot de virtuele community
- wekelijks nieuwe praktische opdrachten
- toegang tot templates, checklists en printables
- toegang tot de wekelijkse virtuele meeting
- tussentijdse feedback en ondersteuning waar nodig
 
Onze kennis, expertise en hart voor de zaak
Het afgelopen jaar ontdekten we dat steeds meer werknemers en professionals ‘in between jobs’ zich meldden voor ons ‘Versterk-je-eigen-merk’ traject. Ze waren op zoek naar de volgende stap in hun carrière met een bijbehorende duidelijke positionering. Bepaalde onderdelen van het bestaande programma leenden zich hier fantastisch voor. Andere onderdelen waren nog niet diepgaand genoeg óf gingen juist té veel in detail. Daarom hebben we besloten om een aangepast programma te maken, specifiek voor deze zoekende professionals met een baan.

Dit programma wordt geleid en begeleid door Esther Nijskens. Inmiddels heeft zij 2 jaar ervaring met personal branding trajecten voor ondernemers. ‘Afgelopen jaar deelde ik mijn verhaal met een groep zoekende professionals met een baan. Ik vertelde over mijn persoonlijke zoektocht naar meer voldoening zowel op professioneel vlak als privé. Hoe ik worstelde met mijn eerste banen, telkens opnieuw solliciteren en de druk om verwachtingen waar te maken. Ik merkte dat mijn verhaal indruk maakte en dat het mensen inspireerde om zelf in actie te komen. Deze ervaring heeft er mede toe bijgedragen dat ik mij wil inzetten om deze specifieke groep mensen verder te helpen van jobhop naar top job. Ik heb mij er hard voor gemaakt ons ‘Versterk-je-eigen-merk’ programma verder door te ontwikkelen. Als ik het kan, dan kan iedereen het!’  

Investeer in jezelf!

Vind je het tijd voor verandering? Dan heb je nu dé kans om in jezelf én in je toekomst te investeren. Meld je dan hieronder aan voor het van jobhop naar top job programma. 

Later Event: February 20
Free Publicity Challenge